inte så dålig dag i alla fall :)

Nu blir det mys framför tvn och en kopp té, inte så jätte dålig måndag i alla fall :)
 
Funderar på att kanske ha en frågestund någon gång framöver, låter det bra?
 
Förstår fortfarande inte hur rätt dom har...
 

MÅNDAG

Ja underbara måndag. Fort gick dagen i alla fall det är ju alltid bra. Nu redan första dagen så sitter jag och har precis läst igenom en liten kemi grej tills i morgon, härliga skola :D

Men i alla fall orkade inte riktigt sätta mig vad datorn men ändå ville jag skriva lite så mobilen fanns precis bredvid mig!
I morgon är det ju tisdag och jag ska inte göra någonting. Senare ikväll lovar jag att det kommer upp collage saken :D
Ha en bra måndag! kramkram


söndag!

Hej!
 
Tänker tillbringa resten av dagen inne tittandes på pretty little liars, tänker först duscha och sedan bara koppla av  det är ju trots allt sista dagen på sportlovet och usch det är inte kul! Ber om ursäkt för att jag inte har fixat det där jag skrev om igår men har faktiskt inte haft tid, gjorde klart dom allra sista matteuppgifterna och det tog tid måste jag säga... Så det känns verkligen skönt att inte behöva tänka på det. Så jag lovar, jag kommer sätta mig direkt vid datorn i morgon och sätta igång! Det är inte alls knepigt att göra ett sånt collage, bara lite jobbigt att fixa det hihi men det ska bli kul, känner mig mer kreativ än vad jag någonsin har gjort, typ...hehe :D Men ni får verkligen ha en mysig söndag, koppla av eller något det är alltid skönast innan skolan börjar. Tycker jag då :) Förresten vad har ni gjort i helgen, något kul? =D Kommentera vetja! Nej men nu ska jag hoppa i duschen och bara ta det lugnt. 
 
Idag kände jag verkligen inte för att ta på mig något särsklit, så leggings och en stickad tröja blev det lilla resultatet!
 

kommentar

Snart sticker jag till ett par kompisar till mammi o pappi!
 
I morgon ska jag plugga så det blir nog inte mycket bloggning men en sak ska jag visa er, fick en kommentar om hur jag gjorde collaget några inlägg ner och det ska jag visa er, så det kommer upp imorgon!
 
kram
 
 
 
 
 
 
 
 

Inköp

                                  Halsband&ringar-Ginatricot/Tröjor blå/vit-BikBok/Bh-H&M/Stickadtröja-BikBok
 
 
 
 

Fashion Collage ♥

Har för tillfälligt inte något att göra så satte mig och fixade ihop ett litet collage. Senare kommer det upp bilder på vad jag köpte igår, ikväll ska jag iväg för att käka med familjen hos ett par kompisar så bloggar nog inte mer då!
 
Ha en bra lördag 

Aloha Friday

Orkade inte just nu sätta mig vid en dator så det slutade med att jag skriver ett litet mobil inlägg, då jag kände lust för att blogga lite, hihi :D Idag har jag bara varit på Ikano med mammi för att shoppa lite tröjor, kände att jag behövde det! Förresten äntligen FREDAG!


Thursday morning

Hej!
Har för en stund sen vaknat och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag har i alla fall en sak inplanerad, plugga matte där jag har kommit efter riktigt rejält, om jag ska vara ärlig är jag inte direkt ett proffs på matte... 
aja jag överlever, får jag hoppas,haha! 
 
Fy vad det typ snöar hela tiden också!!

when nothing goes right, go left...

tycker jag förtjänar en kopp té och världens bästa bok! 
tänkte sätta mig ner och bara ha lite egentid, förmodligen blir det pretty little liars snart, också världens bästa serie!!

evigheter.

Kör igång med bloggningen rejält den här gången, det var evigheter sen jag bloggade senast och det ska de bli ändring på! Fick en ja kreativetetblixt nyss och fixade om hela bloggen, blev super nöjd med headern och den får vara kvar ett tag till, bakgrunden därimot behöver lite mer färg så den ska jag fixa till så småning om.. 
 
Nu ska jag i alla fall leta insperation till en framtid fotorunda, underbart!
 
kram
 

bestfriends ♥

Älskar er bästavänner! 
 
 

söndag

Börjar min söndag med att plugga, alltså så blir det en ren pluggsöndag! Fast ändå helt okej =) 
Har matte o fysik och svenska... Nej nu måste jag återgå till min lilla plugg samling!!
 
ha en bra söndag :)

Melodifestivalen!

Nu ska jag titta på melodifestivalen!!

kram!


underbar lördag ♥

Hej!
 
Idag har jag inte gjort någonting än så länge, har varit ute och åkt skridskor, ovanligt så var det en is nere vid ån. I vilket fall var det jätte kul, väldigt länge sen jag åkte men det märks att jag minns mycket! =D Så nu sitter jag och dricker varm choklad! mums. Aja nu måste jag städa mitt rum! fy vad tråkigt!!!
 
ha de bra!