glad påsk

Glad påsk alla!
Vaknade vid 9 ungefär av att lillasyster kom in. Därefter hängde jag med ut och hjälpte Tilda och lillebror att leta efter påskägg, fick faktsikt ett själv också! Idag ska jag faktiskt inte göra någonting utan det blir nog mer framåt kvällen jag går över till farfar och äter lite påskmat! 
I vilket fall så får ni ha en super bra lördag!
 

 

påsklov

 Äntligen har jag påsklov, väldigt efterlängtat måste jag säga! Jag har absolut inget inplanerat men det är skönt det med, att göra ingenting helt enkelt! Snart tänkte jag fira med lite Gossip Girl och efter det kanske någon film, vi får se :D Hur som helst har dagen varit jätte bra, mitt dålig humör igår har gått över och det känns så skönt! Världens bästa torsdag faktiskt :) Idag tog jag bara på mig något, ett tips för att "liva" upp en ganska tråkig outfit är att sätta antingen ett snyggt halsband som syns eller en ring, jag lovar er det blir mycket roligare då!
Förresten glöm inte frågastunden, klicka HÄR för att komma till kommentars fältet som nu inte ser så snyggt men jag lovar jag ska fixa till det precis nu! 
 
kram evelina

onsdag

Hej på er!
Vid maten fick jag besök av världens sötaste & mysigaste kissemiss! Tyvärr blev bilderna inte så bra då hon vägrar att vara stilla och vänder alltid bort huvudet när jag riktar kameran mot henne,hihi! Men i alla fall min dag har inte varit hemsk men väääldigt seg, usch dumma humörsvängningar!! Det bästa är att jag tar lov imorgon!! :D
 
Nej nu ska jag ta en lång o varm dusch, kramkram ♥
 

frågestund

Tänkte ha en frågestund nu så ni kan få reda på mer om mig osv, så fråga =)
Håller nog på tills jag har ett par frågor!

summer ♥

Det kan inte bara vara jag som längtar ihjäl mig till sommaren, tänk på värmen och framför allt att man kan gå i shorts! underbart ju ♥ men i alla fall jag behöver bara drömma lite till, snart är den här!! förhoppningsvis.
 
 

 

tisdag

Äntligen en till dag avklarad bara 2 dagar sen tar jag med nöje påsklov! Gud så skönt!! Skoldagen har väl varit som dom alla, väldigt vanlig. Men ni får ha en bra tisdag!
 
Blev en ganska enkelt outfit idag.
 
kram evelina

personliga collage

En sak jag kan tipsa er om är att göra collage på pixlr och ha de som bakgrund, man kan göra ett av sina egna bilder eller av bilder från tex we♥it. Dom blir så sjukt snygga och bra.
 
En jag gjorde för ett tag sen! Klicka på bilderna för större bild
 
 
 

We♥it- evelinaasvard

 
Sitter och kollar på we♥it istället för att plugga, bra Evelina. Har världens största & längsta redovisning om ett land som ska vara klar på onsdag, så sjukt jobbigt! Om ni vill veta så har jag kommit till 2 papper av 6. Har studiedag idag så skulle helst vilja ta det lugnt men sparar det till kvällen! Det bästa med veckan är att jag är ledig på fredag också, skönt! Nej nu måste jag fortsätta! 
 
kramkram 
 

Photo


Photoshoot

Nu går jag ut & fotar, chao!

instagram- evelinaasvard

De senaste bilder från instagram - följ - evelinaasvard
 

 

bilduppgift

Nu blir det skapande av bilduppgift!


SÖNDAG

Hejhej!
Idag är det söndag och ingen söndagsångest! Har studiedag i morgon så då blir det nog att plugga & sen kanske Ebba kommer hit, kulkul! Har väääldigt mycket i skolan nu så har inte haft tid blogga så mycket men det kommer jag lovar! Skulle egentligen ha gått ut och fotat idag men tror inte jag hinner med det så de får bli någon annan gång tyvärr! så tråkigt 
 
Men ni få ha en bra söndag! kramkram

GULDVÄRD!

Tillbringade min fredagskväll hos bästa och hade en tjejkväll! Mysig fredag alltså, doppade frukt i choklad och såg på film, bättre kan det inte bli! Älskar dig bästavän!! Senare kanske jag går ut & fotar, var verrkligen ett tag sen! Ska försöka kommer igång med bloggingen igen nu, har varit så lat på sistone, haha. Men i alla fall du är verkligen guldvärd bästis! 
 
 
 

BÖCKER

Jag köpte även 2 par böcker på bokhandeln i Ikano. Kände för att börja läsa lite och hittade dom här:
 
De handlar om Sex and the City-Carries tonårstid, den första boken heter bara The Carrie Diaries & den andra Sommar i New York. Båda verkar vara den typ av böcker jag gillar att läsa så ni kan få en recention sen när jag läst ut dom.