xoxo, gossip girl

Har haft en ganska tråkig lördag faktiskt men ändå inte, städade nästan hela dagen så nu är allt rent & fint!!
Mamma och pappa är nu på fest så då fick mormor o morfar ta sig hit & vara barnvakt till min lillebror, alltid lika mysigt när dom är här!! 
 
I vilket fall så spenderar jag kvällen framför datorn med Gossip Girl, underbart mysigt!
Ligger just nu med en rikigt sommarklänning på mig men ska snart hoppa i mysbyxorna. 
 
 
kram evelina
 

Friday I'm in love

Hejhej!

Världens lataste fredag måste jag säga, fick på morgonen/förmiddagen testa på att släcka bränder och gå in i ett helt mörkt rum och leta efter dockor, fy vad läskigt!!!

I vilket fall så har humörsvängningarna varit på besök idag så jag känner mig inte så glad just nu, haha
Kommer nog även svara på exakt alla frågor från min frågestund jag hade för ett tag sen, blev ju helt konstigt så väljer att göra om det i del 1 & del 2, så det blir perfekt!

Nu ska jag se till att njuta av min fredag

kram evelina


tjejkväll

- packningen klar
 
I morgon har vi studiedag så då passade Ebba och jag på att ta en tjejkväll, ikväll någon gång åker jag till henne för som sagt mys och andra roligheter, underbart att ha en ledig dag mitt i veckan! Ett plus är att tisdag är den sämsta dagen på hela veckan enligt mig. Ha en bra måndag!
 
kram evelina

PALM TREES OCEAN BREEZE

Om 24 dagar är det äntligen sommarlov, vad jag har längtat! Även fast det ska bli så galet kul kan man inte låta bli att sakna skolan lite imellanåt, då menar jag inte lektionerna osv utan tänk bara att man inte träffar en del kompisar på hela 3 månader. Visserligen kan man ju träffa dom ändå fast det blir ju inte riktigt samma sak kan jag tycka.

Lauren Conrad

 
Man kan väl säga att jag ser Lauren Conrad lite av en förebild, har läst båda hennes böcker och gud vilka bra tips hon ger. Blir inspererad varje gång jag ser henne! Så ett tips alla tjejer läs hennes böcker, de som jag har heter Beauty & Style. 

Torsdag

Vilket väder det är idag, känns verkligen som sommar nu. Helt otroligt vad allt har blivit grönt helt plötsligt. Bloggar just nu ifrån mobilen då jag inte kan använda min dator. Lovar att komma igång rejält med bloggningen sen då jag kan använda en annan dator, haha. Nu ska jag i alla fall sätta på en film då jag bara har en enkel spanska läxa tills imorgon, underbart!
Skulle egentligen ha tagit bild på "dagens outfit" med kameran men tyvärr var det slut med batteri och jag hann bara ta en bild som inte blev så lyckad då ljuset blev helt fel och jag blev mörk.
Blev för mörkt också vid min spegel så tog vid min systers rum.
Har även gått i ballerina hela dagen & plågats av skoskav, så det slutade med att jag tog av mig dom när jag gick från bussen, hihi :)

 

on with the boots!

- ett par vanliga gummistövlar
 
Fick för mig att gå ut och fota förut och hittade den perfekta platsen för det! Problemet var att jag hade tänkt fota i ballerina men det var för högt gräs på vägen dit så då hittade jag ett par gummistövlar och ja det passade ganska bra till outfiten så de flesta av bilderna blev med gummistövlar på! Men i alla fall blev det inga bilder på mig då det blåste alldeles för mycket och mitt hår bara var i vägen, haha. I vilket fall så har jag inte bloggat mycket de senaste dagarna men troligtvis ska jag köpa en ny dator jag har sparat in och då blir mycket mer bloggning, det kan jag lova er!! :) 
 
Nu ska jag ta en solstol och plugga kemi! 
 
 

wonderful weather ♥

Har haft en riktigt jobbig dag, ont i huvudet och i magen. Aja det blev bättre när jag kom hem och satte mig ute en stund & solade, så skönt att nästan få lite mer färg, haha. Annars brukar inte jag vara den som blir blek i övriga kroppen bara lite grann i ansiktet. Men att man kan gå ute i t-shirt och shorts är ju fantastiskt.
Går bara 3 dagar o skolan den här veckan och oj så skönt, det här ska jag nog orka med!!
 
Nu ska jag nog ta något att äta sen sätta mig och titta på film. 
 

a whole night with bestfriend

 
Har för en stund sen kommit fram till Ebba, så nu sitter vi och har allmänt roligt. Skrattar så mycket förut att jag fick ont i magen så ni förstår nog hur roligt vi har egentligen :D Som sagt så stannar jag här över natten och imorgon åker jag förmodligen till stan med mamma för att leta efter ett par jeans, var nyss och köpte ett par men de var för korta så. Ha det bäääst!

LÖRDAG

Hejhej!
 
Såg idag till att skaffa fram en efterlängtad skinnjacka, den har inte funka förut då den är så kort men nu när det är varmare ute ska det nog gå och använda den, skinnjackor passar verkligen till allt plus att dom är så snygga att dö för! Om en stund åker jag till Ebba och tillbringar natten där, superkul! Man mår verkligen som bäst när man är med de man tycker om!!
 
Ha en jätte bra lördag!